Hän lupasi pysyä tässä paikassa vielä kuukauden ajan ja kehotti jokaista kokeilemaan sinä aikana sitä, että jokaikinen aamu herätessään he vastaanottavat uuden mahdollisuuden ja aloittavat puhtaalta pöydältä. Heidän ei tarvitsisi tehdä mitään muuta kuin tervehtiä aurinkoa joka aamu suurella rakkaudella, iloita uudesta päivästä ja luottavaisin mielin ottaa vastaan kaiken mitä päivä heidän eteensä tuokaan.

Päivän aikana heidän tulisi tuntea kiitollisuutta jokaisesta asiasta, henkilöstä ja tapahtumasta ja luottaa siihen, että se olisi heidän korkeimmaksi parhaakseen.

Ja iltaisin heidän tulisi siunata itsensä ja kiittää kuluneesta päivästä ja siirtyä turvallisesti Kaikkeuden tilaan unen ajaksi.

 

Zazamiel vakuutti, että mitään muuta ei tarvittaisi jotta joka ikinen heistä voisi poistaa kipunsa, muuttaa koko elämänsä ja saada yhtäläisesti nuorekkaan kehon kuin mitä hänellä oli.

 

Mitään muuta ei tarvita siihenkään, että juuri sinä voit elää unelmiesi elämää.

 

Osa naisista todellakin seurasi Zazamielin opastusta ja he huomasivat kuin ihmeen kaupalla elämänsä muuttuvan taianomaisesti. Asiat tuntuivat tapahtuvan helposti ja vaivatta. Ei se tarkoittanut, ettei heillä olisi ollut ajoittain hankaluuksia tai kipuja, mutta heidän suhtautumisensa niihin muuttui ja he selvisivät vastuksistaan aiempaa helpommin.

Zazamiel kertoi, että varsinkin kivut ovat menneisyyteen haudattujen tunteiden aiheuttamia tukoksia ja niin kauan kunnes he olisivat nuo asiat kohdanneet, he tulisivat kivuista kärsimään, mutta hänen opetustensa seuraaminen helpottaisi noiden asioiden kohtaamista ja he selviäisivät niistä ilolla ja rakkaudella ja nopeasti.

He huomasivat, että rakkauden tilan ylläpitäminen vaati sitkeyttä ja kurinalaisuutta. He huomasivat, että laiskotteluun ei voinut langeta, sillä silloin asiat pääsivät taas valloilleen ja he saivat ikään kuin aloittaa alusta, mutta he myös huomasivat, että Zazamielin opit pitivät paikkaansa. Oli vain heistä itsestä kiinni kuinka ahkerasti he tuota saamaansa tietoa hyödynsivät.

 

Osa naisista oli kuitenkin kateellisia, eikä uskonut, että nuorekkuuden ja koko elämän salaisuus olisi noin yksinkertainen ja epäili, että Zazamiel ei tahallaan kertonut heille kaikkea, vaan piti ainakin nuorekkuuden salaisuuden omana tietonaan tai että hän oli kertonut näille muille jotain mitä hän ei ollut kertonut heille.

Tällöin he lähtivät pois Zazamielin luota ja levittivät huhuja ja tarinoita, joissa Zazamiel piti orgioita itsensä Paholaisen kanssa, uhrasi tälle ihmisuhreja ja sai palkkioksi teoistaan ikuisen nuoruuden ja kauneuden. He lisäsivät huhuun mukaan nämä toiset naiset, jotka olivat onnistuneet ja valjastivat heidät Paholaisen apulaisiksi.

He eivät nähneet, että heille oli tarjottu kaikki samat mahdollisuudet kuin muillekin, mutta he olivat mieluummin valinneet laiskuuden ja entisenlaisen elämän, kuin että sitkeydellä toimien olisivat saavuttaneet unelmiensa elämän, jopa meille kaikille.

 

Zazamielin sydän kertoi hänelle, että olisi aika vaihtaa maisemaa, mutta ensimmäistä kertaa elämässään Zazamiel ei kuunnellut.

Hän oli luvannut pysyä tässä paikassa kuukauden ja sen hän tulisi myös tekemään. Ensimmäistä kertaa hän tunsi nyt tekevänsä sitä mistä hän oli isälleen puhunut. Hän halusi kertoa kaikille kaiken sen mitä hän tiesi. Hän halusi antaa jokaiselle mahdollisuuden muuttaa elämänsä ja nyt hänestä tuntui, että tieto oli annettu niin monelle, että se voisi alkaa levitä eteenpäin myös muiden kautta. Hän uskoi, että moni onnistuisi kuukaudessa saamaan aikaan kaiken sen mistä hän oli puhunut.

Sydän lähetti Zazamielille varoituksiaan, turhaan.

Zazamiel riemuitsi muiden onnistumisista.

Hänen sydämensä täyttyi rakkaudesta jokaista naista kohtaan, joka päättäväisesti oli aloittanut elämänsä muuttamisen paremmaksi ja hän iloitsi jo valmiiksi kaikista niistä lahjoista jotka heistä jokainen saisi käyttöönsä, kunhan muutos olisi kokonaan tapahtunut.

Zazamielin sydän lauloi yhdessä muiden sydänten kanssa ja hän olisi halunnut jakaa onnentunteensa koko maailman kanssa.